joi, 27 iunie 2013

Convorbiri cu mine.....

 ioai deci el ii insuportabil 
 ba ii rau... ba ii dulce 
 ba tine la mine ba trece la alte stari 
 zici ca stie
 ce si cum
 cand  e totul ok...trebuie sa strice tot
 si apoi  baga altceva
 ma tot roteste de la o stare la alta
parca stie ca  ma pierde dupa ce face ceva
si apoi strange tare de mine prin gesturi 
daca vroia sa il iert trebuia sa isi ceara scuze  si  in genunchi 
nu sa bage dulcegari
faza e ca daca nu era mai dulce in cateva zile
 puteam sa renunt la el...
 ii ca un copil doar
 ca se joaca cu sentimente...
 ce cuvinte pe mine
 sa imi bag piciorul !


marți, 25 iunie 2013

..in the middle of nowhere.....

Imi tai respiratia cu fiecare clipa care trece,esti imposibil,m-am ranit iar singura azi, te cunosc...iti stiu reactiile si cu toate astea te-am provocat sa ma ranesti indirect.
   Sunt doar cineva....
Sincer incerc sa ma regasesc pe mine,pe vechea eu sau ceea ce mai exista din propriami persoana.
Astazi mai citit din priviri, mai deschis la fel de usor cum deschizi o usa ,nu ai avut nevoie de cheie.
  Trag aer in piept, am nevoie doar de  o imbratisare, de siguranta de alta data. 


Nu ma mai regasesc pe mine,persoana mea ceea ce sunt am fost sau voi fi...




luni, 17 iunie 2013

Un strop de oxigen....

Pur si simplu iti place sa ma ranesti. Vad totul prin ochii tai , iti place,iubesti sa infingi  explozii de durere in mine.Ma lasi sa ma scufund ,imi dai aer si ma lasi iar la fund...Ma ranesti incerc sa te suport.Eu chiar dau tot ce pot... adevarul e ca esti aerul meu , te pot descrie in o mie de cuvinte dar asta ti se potriveste cel mai bine uneori.Esti aerul ,oxigenul doar ca nu esti tot timpul prezent,nu ai timp pentru mine preferi sa ma sufund,sa ard pur si simplu sa dispar.
Urasc ce am devenit . Am ajuns sa  ma gandesc doar la tine,cel putin cand sunt singura . Incerc sa gasesc alinare ...O gasesc,uneori dar o pierd deseori. Imi e dor de ce era odata , as schimba totul ca sa fie doar o amintire urata.
Am sa renunt la tot ,voi muri si voi reinvia cand vei pleca...doar pleaca odata .




vineri, 14 iunie 2013

Un moment...

Cu cat clipele trec ,trecutul creste si amintirile raman  , incep sa invat tot mai multe si mai multe despre responsabilitate si realizez ca tot ce fac ii afecteaza si pe cei ce stau in jurul meu. Imi pare rau pentru lucrurile pe care le-am facut si inca nu le-am indreptat,poate nici nu voi putea face asta si pentru lucrurile pentru care nu mi-am asumat responsabilitatea.







Viata trece,trece al naibi de repede chiar daca lucrurile se misca incet.Ne miscam atat de incet in cat nu realizam indeajuns de repede cursul timpului.Petrecem ore in sir facand lucruri inutile vietii, cautam fericirea, cautam iubire,cautam viata in nestire ,incetinim cu fiecare secunda . 


Irosim viata? Intr-un final ma rascolesc, nu imi mai gasesc cuvintele  ,ma pierd printre randuri .

Chiar si eu ,constienta de asta nu reusesc sa fac nimic , ma gandesc doar la iubire si fericire, incerc sa le prind din urma  ma zbat pentru ceva imposibil  de a pastra ,pot capata iubire dar nu infinta,pot  fi fericita dar nu o viata intreaga insa trist,nerabdator si indurerat poti fi mai mult de o viata . Nu te poti satura niciodata de starea de bine.

miercuri, 12 iunie 2013

A plange....in hohote



Cred ca am ramas fara lacrimi, nu mai pot plange,sau poate nu mai iubesc? Nu !Nu e asta.
Incerci sa faci pe inocentul zilele astea.Incerci sa imi oferi afectiune dar am obosit sa iti cred minciunile.
Stiu ce simti si nu ma mai afecteaza, azi nu,acum nu.
Mi-ai dovedit ca nu ai nevoie de mine.De acum voi incerca sa profit de tine, si voi incerca sa ma indragostesc iar de viata sau de alta persoana,voi uita de tine iti promit.
Nu mai pot plange, nu mai sufar,nu mai doare as putea renunta la tine. Nu o voi face.
Dupa cum am mai spus voi profita de existenta ta Andrei.
Andrei...e prima data cand iti spun asa,as fi vrut sa fi fost doar prieteni pentru ca tu ai reusit sa imi consumi toata tristetea cel putin toata acumulata pana acum.
Poate intr-o ora voi" plange in hohote ", nu cunosc viitorul ,dar cunosc trecutul .
E timpul sa descopar viitorul, doar lasa-ma sa plec.



luni, 10 iunie 2013

FRACTURI....DE AMINTIRI

Se aud doar pasi,pasi inceti...le poti simti raceala le poti simti scopul. Acolo in colt e ea ,e doar ea si cioburile de pahare sparte ,maruntite in mii si mii de bucati la fel ca si inima ei ,inima pe care nu o va mai reasambla vriodata. 
Cine e ea? Ce e cu ea?....Exista si un el?? Ce urmeaza?
Un strop, numit lacrima se aude zdrobinduse de  podea ,brusc nici un pas nu se mai aude . O priveste, vrea sa renunte la ea , nu  o mai iubeste. Totusi, lacrimile ei inca curg ,nu se poate opri  peste tot sunt numai fragmente de durere .El , exista un el , se bucura de tristetea ei ,se simte dorit,acum poate profita ,v-a obtine ceea ce isi doreste.
O voce slaba,tremuranda il intreaba daca o mai iubeste ,ii cere sa fie sincer. O priveste in ochi pentru   o clipa isi da privirea la o parte si ii raspunde...ii spune adevarul oare? Ii spune ce simte ,simte ca nu a iubit-o niciodata dar nu ii spune, ii spune doar ca nu o iubeste. 
    Pana la urma ce mai e si iubire?Cum sti ca iubesti sau nu? Pana la urma faci ce simti.
Ea incearca sa se indeparteze incet.Il minte.Se preface cu fiecare minut ce trece ca ii pasa tot mai putin, dar o doare de'geaba doare prea rau al naibi de rau.Vrea doar sa traiasca iar si e gata sa faca orice sa isi recapete viata.
Il iubeste, il iubeste chiar foarte mult ar da orice pentru el ,el e viata ei e oxigenul ce o patrunde e singurul care o mai tine in viata, dar stai... ea a murit de mult ,de cand el a  parasit-o.Ea a ramas in umbra lui ,inca il mai tine strans in brate ,inca incearca sa  regaseasca ce a pierdut ,vrea sa il ucida vrea inima ce-i zace in piept, vrea sa  o readuca la viata isi vrea propria inima inapoi.
Asteapta...

LITERE



Afara ploua . Ploua cu lacrimi mari ...astept, astept  viitorul sa apara parcurg minute scriind litere , litere care nu au nici un viitor ele se continua dar pot ajunge pana la infinit ,pamantul intreg e invaluit in litere ce formeaza cuvinte , cuvinte ce formeaza  propoziti, propoziti alaturate care duc la fraze,fraze care duc la povesti uluitoare care nu se mai termina. 
Nu orice  om traieste o viata de poveste ,nu toti oameni sunt multumiti de soarta lor. Nimeni nu e multumit cel putin de o miee de ori in viata lui de ceea ce traieste de povestea lui .  Nu stiu daca sunt fericita sau trista nu stiu daca mint in legatura cu ceea ce simt, nu stiu multe si totusi stiu atatea si atatea lucruri .Uneori as vrea sa ma intorc in trecut sa schimb ordinea lucrurilor sa refac prietenii inocente , sa readuc vietati la viata  mai exact sa nu le las sa moara  niciodata cat timp pot face ceva in legatura cu asta. Siruri si alte siruri de cuvinte care duc spre nicaieri care  te imprastie in diferite momente ale vieti  tale ,te ametesc ...sunt doar abureli   trebuie sa revin la realitate si sa incerc sa iubesc....sa sper, sa visez, sa aspir la tot ceea ce ma face fericita , sa nu renunt la ceea ce imi face bine, sa imi fac bine singura, sa fiu egoista sa tin doar pentru mine , sa profit de ceea ce am lafel cum si  cei ce ma detin profita la maxim de mine,de sufletul meu ,de viata mea ,destinul si tot ceea ce tine de fiinta mea.




duminică, 9 iunie 2013

DEPARTE




Nu te aud e un perete invizibil ,tot raul s-a dus  curand inocenta isi  v'a prelua locul cuvenit ,lumina  o sa patrunda prin fereastra mea .

Azi imi voi schimba destinul   voi incerca  sa schimb locatia inimii mele sa o opresc pentru o secunda din ticait nu o voi mai lasa sa explodeze iar  pentru ca e greu de reamplasat. Nu voi mai dansa iar cu destinul  acum el va dansa pentru mine  ,e marioneta mea e in mainile mele imi apartine  niciodata nu ii voi mai da drumul in voia sorti. 
Voi zambi mai departe voi ajunde  dincolo de infinit voi distruge barierele daca trebuie  vreau doar fericire nimic mai mult nimic mai putin .

sâmbătă, 8 iunie 2013

INAINTE

Când combini trecutul întunecat cu un viitor luminos...ai un prezent GRI  ... sti eram trista nu stiu daca mai sunt chiar nu stiu ce simt :) pentru nimeni NIMIC acum ma simt bine..  stiu ca arat bine,stiu ca pot sa ascult "love songs" si daca nu iubesc ...atata timp cat am cunoscut sentimentul .Timpul trece cate un pic,in mintea mea e un razboi fara inamic . Si acum nu mai e vorba de iubire,tristete sau eu mai stiu ce gelozie e vorba ca multi au ramas cu un gust amar e vorba ca acum ceva timp  ai gasit-o dar acum ai pierdut-o .Acum ma simt libera clar?  Nu'l mai caut pe acel print din povesti pentru ca stiu ca nu mai exista  .Aici ma mint pe mine dar  as putea sa ma exprim mai bine.... Nu pot opri amintirea ta...nu ma pot opri din  a privi in urma..in trecut  {:  Inainte plangeam ca nu mai am ceea ce acum ceva timp ma facea fericita..pai sunt fericita  am tot ceea de ce are nevoie un om : viata.  Gata cu trecutul!

marți, 4 iunie 2013

INCEPUTUL

O sa las cuvintele sa curga incet  ,fara sens fara a sti unde voi ajunge,voi continua sa parcurg acest drum cat de departe posibil ,voi incerca sa simt ce nu am mai simtit pana acum.Ma gandesc,nu simt nimic inspiratia nu imi curge prin vene in acest moment singurul lucru la care ma gandesc e ...e dar nu stiu ce e .E un amestec de cuvinte ,un amalgam de sentimente ,un rau de poveste.Totul incepe  cu iubirea se continua cu confuzia e urmata de durere,multa durere in continuare vine o ploaie de dorinta. Nu e de inteles .

(:  Petale de lacrimi au curs,petale de lacrimi vor curge vom ramane doar niste umbre ...E greu sa realizezi  ca omul nu stie ce e aceea iubire sunt mii si mii de pareri sa iubesti inseamna sa iti dai viata,inseamna sacrificiu,fericire,implinire  inseamna putere dar inseamna si egoism,durere,dezamagire e ca un trandafir frumos dar cu spini numai ca spini iubirii nu pot fi rupti.E greu sa renunti la viata ,daca chiar iubesti renunti chiar inainte sa mori pentru ca inima ta nu mai bate pentru tine  bate pentru aceea persoana . Inima iti sare din piept  fuge departe departe si totusi mai aproape decat crezi  e la  aceea vietate care  a facut-o sa te paraseasca  fie ca a vrut asta fie ca nu fie ca simte aceleasi lucruri fie ca nu...... Am ajuns prea departe e timpul sa fug departe de aeasta lume sa si ma incui intr-o alta poveste.